המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לקמח סוכר מלח ושמן.
להוסיף בהדרגה את כוסות המים הפושרים עד לקבלת בצק דביק ואחיד.
ממשיכים ללוש עד שהבצק הופך להיות חלק ורך הנפרד מדפנות הקערה (אם הוא דביק מידי ניתן להוסיף מעט קמח-לא יותר מידי).
עוטפים את הבצק ומשאירים לתפיחה למשך שעה.
מילוי: קוצצים את הבצל ומשרים בקערית יחד עם המלח והשמן.
לאחר טפיחת הבצק קורצים כדורים בגודל כדורי פינג-פונג.
יוצרים עם הבוהן גומה במרכז הכדור וממלאים אותה בכפית מתערובת הבצל (אפשר למרוח ביצה על הבצק.).
לאפות למשך 10 דקות בחום 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0