המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח את המים בסיר על להבה בינונית גבוהה. להכניס את הגזרים ולבשל כ-15 דקות או עד שהם רכים.
לשפוך את המים.
ליבש את הסיר. להמיס את המרגרינה על להבה בינונית. (להזיז את הסיר כך שהמרגרינה תכסה את כל כולו). להוסיף את הסוכר, הדבש, והגזרים ולערבב.
להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ-2-3 דק' תוך כדי ערבוב או עד שהגזרים מצופים היטב בגלזורה. לפזר את הפטרוזליה מעל התבשיל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0