המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים ולשים היטב את כל החומרים, עד לקבלת עיסה אחידה. מחלקים לשניים.
יוצרים שני "נקניקים" ומגלגלים כל נקניק בנייר כסף (או פרגמנט). סוגרים היטב כל נקניק כמו סוכריה. דוקרים בכמה מקומות במזלג.
מניחים מעל החמין ומכסים. הסרה צריכה להיות טבולה למחצה בנוזלי הבישול.
בתום בישול החמין, מוציאים את הסרה ופורסים לפרוסות עבות עם הנייר. מקלפים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0