המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים בצל ושום ומטגנים ב-2 כפות שמן, עד שמזהיב.
חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל.
שוטפים את הגריסים ומוסיפים גם אותם.
מוסיפים גזר וקישואים חתוכים לקוביות ומכסים במים עד מעל גובה הירקות.
מתבלים ב-2 כפות אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל על פי הטעם.
מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0