המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ומצננים.
מרתיחים אפונה בסיר עם מים חמים כ- 3 דקות (חשוב שלא תהיה רכה מדי), מסננים ומצננים.
חותכים את השומר עם מנדולינה לפרוסות דקות ואז חותכים לגפרורים.
פורסים את הפלפלונים לטבעות דקות.
פורסים את גליל גבינת העיזים לפרוסות.
מניחים בקערה את הפלפלונים, פסטה, האפונה, רצועות השומר, עגבניות השרי ופרוסות גבינת העיזים.
משקשקים בצנצנת את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לקערת הסלט.
מקשטים מעל עם גבינת קשקבל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0