המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים את האוסובוקו משני צדי הבשר למניעת התקפלות הבשר.
מחממים סיר כבד ורחב שיכול להכיל את נתחי הבקר בשכבה אחת, אם אין כזה משחימים אותם בשתי נגלות עם השמן על להבה גבוהה.
צורבים את הבשר היטב, בערך 3 דק' מכל צד, עד לקבלת גוון חום זהוב נאה.
מוציאים את הבשר, מוסיפים פנימה את שאר הירקות מלבד עגבניות השרי והטימין ומטגנים על להבה בינונית 10 דק'.
מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים את היין, הציר ומים עד כדי כיסוי. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כשעתיים, או עד שהבשר נימוח. אם צריך, מוסיפים עוד מים במהלך הבישול.
מוסיפים את עגבניות השרי ומבשלים עוד 15 דק'. טועמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך ומגישים, ביחד עם פירה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0