המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה את הגבינה.
קוצצים דק דק את העבניה, הבצל והמלפפון, ומניחים בצד.
מוסיפים לירקות את התבלינים והשמן, טועמים אם חסר משהו.
מוסיפים את תערובת הירקות המטובלים לגבינה בקערה ובוחשים.
טועמים את התבלון.
מגישים עם בגט חם או עם לחם בצל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0