המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את החצילים ופורסים לטבעות לא דקות.
מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת.
מניחים על כל טבעת חציל, כמות של בשר טחון ומקפידים לעגל בצדדים.
טובלים בביצה טרופה ובפירורית זהב ומטגנים.
מניחים בתבנית פיירקס גדולה, מערבבים את כל מרכיבי רוטב העגבניות, שופכים מעל, מכסים ואופים בחום בינוני כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0