מחממים את השמן בסיר, ומטגנים בו כדקה את האורז והעדשים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מביאים לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים על אש זעירה 25 דקות, עד שכל הנוזלים נספגו באורז ובעדשים (בניגוד לאמונות הטפלות, מותר לפתוח את המכסה, להציץ ואפילו לערבב מדי פעם).
שלב 4
0 דקות
כשהמג'דרה מוכנה, מסירים את המכסה ומערבבים כדי שהיא תקבל מרקם קל יותר והגרגרים ייפרדו. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מחממים את השמן בסיר, ומטגנים בו כדקה את האורז והעדשים.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
4
מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים על אש זעירה 25 דקות, עד שכל הנוזלים נספגו באורז ובעדשים (בניגוד לאמונות הטפלות, מותר לפתוח את המכסה, להציץ ואפילו לערבב מדי פעם).
שלב 4
מתוך
4
כשהמג'דרה מוכנה, מסירים את המכסה ומערבבים כדי שהיא תקבל מרקם קל יותר והגרגרים ייפרדו. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0