מוסיפים 5 גרם פלפל לבן, ואחרי שהסויה רותחת, מוסיפים את הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בחצי קילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הגמבות ונותנים לזה לרתוח.
שלב 5
0 דקות
אחרי שהגמבות מחליפות צבע וריח, מוסיפים את הפטריות.
שלב 6
15 דקות
אחרי בישול קצר של 15 דקות, מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים את הנודלס.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מכינים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.
שלב 2
מתוך
6
מחממים את הסויה במחבת ווק.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים 5 גרם פלפל לבן, ואחרי שהסויה רותחת, מוסיפים את הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בחצי קילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הגמבות ונותנים לזה לרתוח.
שלב 5
מתוך
6
אחרי שהגמבות מחליפות צבע וריח, מוסיפים את הפטריות.
שלב 6
מתוך
6
אחרי בישול קצר של 15 דקות, מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים את הנודלס.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0