המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל מרכיבי הקציצות, לכדרר לקציצות ולהניח בצד.
לחמם שמן בסיר רחב ולטגן בו בצל ושום עד הזהבה. להוסיף עגבניות ותבלינים ולערבב.
להוסיף חצי ליטר מים חמים, להביא לרתיחה ולהוסיף את הקציצות.
לבשל עד לצימצום הנוזלים.
להגיש עם הרבה לחם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0