המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר קטן את כל מרכיבי הסירופ, ומערבבים על אש בינונית עד רתיחה.
מבשלים בסיר בינוני את שמן הקנולה יחד עם הסולת, על אש קטנה כ-10 דקות, עד שהסולת מזהיבה קלות.
יוצקים את הסירופ החם לתוך סיר הסולת לאט ותוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים ונוצרת תערובת סמיכה.
יוצקים לתבניות ומצננים לפחות ארבע שעות (רצוי למשך הלילה).
מגלגלים את ממתק הסולת בתערובת של קוקוס וקוקוס קלוי, ומגישים קר.
נשמר בקירור עד שבוע ימים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0