שמים חלב וחמאה בסיר על אש קטנה, ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
שלב 2
0 דקות
לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השוקולד בחתיכות, ומערבבים עד שגם הוא נמס.
שלב 3
0 דקות
שופכים את תערובת השוקולד אל הקערה בה נמצאים דגני הבוקר, ומערבבים עד שיתאחדו.
שלב 4
0 דקות
מכניסים למקפיא לחצי שעה על מנת לאפשר לשוקולד להתגבש.
שלב 5
10 דקות
יוצרים כדורים מתערובת השוקולד, ומכניסים לעטרות נייר.
בתיאבון!
ניתן להמיר את השוקולד בשוקולד לבן או מריר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
שמים חלב וחמאה בסיר על אש קטנה, ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
שלב 2
מתוך
5
לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את השוקולד בחתיכות, ומערבבים עד שגם הוא נמס.
שלב 3
מתוך
5
שופכים את תערובת השוקולד אל הקערה בה נמצאים דגני הבוקר, ומערבבים עד שיתאחדו.
שלב 4
מתוך
5
מכניסים למקפיא לחצי שעה על מנת לאפשר לשוקולד להתגבש.
שלב 5
מתוך
5
יוצרים כדורים מתערובת השוקולד, ומכניסים לעטרות נייר.
בתיאבון!
ניתן להמיר את השוקולד בשוקולד לבן או מריר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0