המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים את קוביות הפרגיות, הירקות והשום בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מתבלים את הירקות והבשר בפפריקה, בהרט, תבלין מעורב ירושלמי, מלח ופלפל שחור. מזלפים מעל את השמן. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה.
מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-160 מעלות.
מוציאים את התבנית מהתנור, ומעבירים את כל הפרגיות והירקות הצלויים לסיר כבד רחב ורדוד עם מכסה. יוצקים את ציר העוף על הירקות והפרגיות, מכסים את הסיר, ומכניסים לתנור למשך כ-120 דקות. מוציאים את הסיר מהתנור, ומעבירים את הקדירה לכלי הגשה נאה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0