מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את פרוסות הבצל, ומטגנים על להבה נמוכה, עד לקבלת גוון זהוב. מכסים ושומרים בצד.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם משנים צבע. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת, ומניחים בקערה.
שלב 3
0 דקות
על צלחת הגשה מורחים מן הפירה. מעל מניחים את הכבדים הצלויים. מפזרים למעלה את הבצל המטוגן, ויוצקים מהרוטב. מגישים על חם.
שלב 1
מתוך
3
מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את פרוסות הבצל, ומטגנים על להבה נמוכה, עד לקבלת גוון זהוב. מכסים ושומרים בצד.
שלב 2
מתוך
3
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את כבדי העוף, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם משנים צבע. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת, ומניחים בקערה.
שלב 3
מתוך
3
על צלחת הגשה מורחים מן הפירה. מעל מניחים את הכבדים הצלויים. מפזרים למעלה את הבצל המטוגן, ויוצקים מהרוטב. מגישים על חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0