המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים במשך כ-3 דקות, מוציאים ומסננים.
מקפיצים את הירקות על מחבת עם שמן זית, חומץ בלסמי, וסוכר חום. ממליחים ומפלפלים, להקפיץ במשך כ-3 דקות, עד שהירקות מתרככים.
מערבבים את כל החומרי המישרה ומניחים את העוף להשרייה במשך 6 שעות לפחות.
מחממים מחבת פסים כבדה עם מעט שמן, וצורבים את הפרגיות משני הצדדים.
מחממים את שאר המשרה ויוצקים על הפרגיות המוכנות.
מניחים בצלחת 2 רבעים של גזר וזוקיני, מניחים מעל את סטייק הפרגית, ולצידם את 2 רבעי תפוחי האדמה, רבע בצל ו-2 פרחי ברוקולי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0