המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השקדים במים רותחים כ-30 דקות ומקלפים את הקליפה.
מייבשים את השקדים וטוחנים אותם היטב במעבד מזון.
מרתיחים בסיר את המים עם הסוכר, כשהסוכר נמס מוסיפים את הלימון, תמצית שקדים ומי ורדים. לאחר רתיחה אחת מכבים את הגז, מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
את העיסה מניחים במקפיא לכמה שעות.
ממיסים את השוקולד בסיר ומוסיפים את השמן.
מכינים כדורים מבצק השקדים, טובלים כל כדור בשוקולד ומניחים במנג'טים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0