המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים את התבלינים: שום, פלפל שחור,כמון, פפריקה, קארי.
מערבבים את כל העיסה.
בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים שום קצוץ ומעט מים. ושוב מתבלים: פפריקה, כמון, קארי, פלפל שחור, מלח.
יוצרים כדורים קטנים מהעיסה ושמים בסיר עד לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0