המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים בכלי גדול ומשרים בו את העוף למשך יממה. חשוב להפוך מידי פעם את העוף במשרה, כדי שיספוג טעמים מכל צדדיו.
מעבירים את העוף לתבנית חסינת חום, מניחים אותו על גבו ויוצקים עליו את כל חומרי המשרה.
מכניסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות. אופים כ-50-40 דקות עד שהעוף עשוי היטב ומושחם יפה מכל צדדיו. מדי פעם יוצקים עליו בזמן הצליה מהנוזלים שבתחתית התבנית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0