שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ-4 דק', עד שהחמאה והסוכר מתאחדים לקרם אחיד.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בנפרד את הקמח, המלח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בכף עץ.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. יוצרים מכל חלק "נקניק" בקוטר 2 ס"מ ומיישרים לו את הדפנות לצורת מרובע. עוטפים בנייר נצמד ומקפיאים שעה לפחות, או עד כחודש.
חותכים את הבצק לפרוסות מרובעות בעובי חצי ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתבניות ואופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות נשמרות בכלי אטום שבוע לפחות.
שלב 1
מתוך
5
שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים כ-4 דק', עד שהחמאה והסוכר מתאחדים לקרם אחיד.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים בנפרד את הקמח, המלח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים לחמאה ומערבלים היטב במהירות נמוכה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בכף עץ.
שלב 3
מתוך
5
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. יוצרים מכל חלק "נקניק" בקוטר 2 ס"מ ומיישרים לו את הדפנות לצורת מרובע. עוטפים בנייר נצמד ומקפיאים שעה לפחות, או עד כחודש.
חותכים את הבצק לפרוסות מרובעות בעובי חצי ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתבניות ואופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות נשמרות בכלי אטום שבוע לפחות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0