המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית מלבנית (של התנור) בנייר אפייה.
מבשלים את פרוסות התפוחים עם חצי כוס סוכר ומעט קינמון כ-10 דקות תוך בחישה קלה. מצננים.
מערבבים את חומרי הבצק יחד במערבל עד לגוש בצק חלק. מחלקים לשלושה חלקים ומניחים בצד.
מקמחים משטח אפיה, מרדדים כל חלק מהבצק לעלה דק, מורחים מעט בריבה ומשטחים עליו שליש מכמות התפוחים המצוננים.
מפזרים מעט סוכר וקינמון, מגלגלים לגלילה, מעבירים לתבנית וכך עם שאר חלקי הבצק והתפוחים.
אופים כ-20 דקות. מצננים מעט ובוזקים אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0