בסיר גדול מרתיחים שש כוסות מים עם החמאה. מוסיפים בבת אחת את קמח התירס ואת שתי אבקות המרק ובוחשים חזק במטרפה, ואחר כך מערבבים היטב בכף עץ עד רתיחה.
שלב 2
0 דקות
מנמיכים את האש וממשיכים לערבב ללא הפסקה למשך 15 דקות.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, בגודל חצי סנטימטר בערך. חותכים לקוביות גם את הפלפל ופורסים את הפטריות.
שלב 4
0 דקות
מקפיצים קצת במחבת את הפלפל והפטריות בשמן הזית.
שלב 5
0 דקות
מערבבים פנימה את הגבינות והבזיליקום, הפטריות והפלפלים. יוצקים לתבנית או תבניות אישיות משומנות בחמאה.
שלב 6
0 דקות
להגשה: אפשר להמתין 3 דקות, להפוך למגש.
שלב 7
0 דקות
להגשה אפשרות שניה: לקראת הגשה לחמם תנור לחום גבוה, להפוך את הפולנטה לתבנית שטוחה, על נייר אפייה, להבריש בחמאה מומסת ולבזוק גבינת פרמזן ולהזהיב בתנור לפני הגשה.
שלב 1
מתוך
7
בסיר גדול מרתיחים שש כוסות מים עם החמאה. מוסיפים בבת אחת את קמח התירס ואת שתי אבקות המרק ובוחשים חזק במטרפה, ואחר כך מערבבים היטב בכף עץ עד רתיחה.
שלב 2
מתוך
7
מנמיכים את האש וממשיכים לערבב ללא הפסקה למשך 15 דקות.
שלב 3
מתוך
7
חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, בגודל חצי סנטימטר בערך. חותכים לקוביות גם את הפלפל ופורסים את הפטריות.
שלב 4
מתוך
7
מקפיצים קצת במחבת את הפלפל והפטריות בשמן הזית.
שלב 5
מתוך
7
מערבבים פנימה את הגבינות והבזיליקום, הפטריות והפלפלים. יוצקים לתבנית או תבניות אישיות משומנות בחמאה.
שלב 6
מתוך
7
להגשה: אפשר להמתין 3 דקות, להפוך למגש.
שלב 7
מתוך
7
להגשה אפשרות שניה: לקראת הגשה לחמם תנור לחום גבוה, להפוך את הפולנטה לתבנית שטוחה, על נייר אפייה, להבריש בחמאה מומסת ולבזוק גבינת פרמזן ולהזהיב בתנור לפני הגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0