המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את העדשים במים ומרק עוף עד שהן עשויות ורכות. מעבירים לקערה ומצננים.
מוסיפים גבינה, פירורי לחם, ביצה ופלפל שחור ומערבבים. בסופו של דבר התערובת צריכה להיות אחידה וכזו שניתן להכין ממנה קציצות. אם היא נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.
יוצרים קציצות פחוסות מהתערובת (יהיה קל ונוח יותר לעבוד בידיים רטובות), מגלגלים בעוד פירורי לחם.
מטגנים בשמן בגובה 1 ס"מ משני הצדדים.
מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר וסוחטים מעל מעט לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0