המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קליית החצילים: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הפרוסות ולהבריש בשמן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, לאפות בסביבות 30 דקות, להבריש מידי פעם בשמן. כשצד אחד מזהיב להפוך. לוודא בעזרת מזלג שהפרוסות רכות.
לערבב את מצרכי המילוי, ליצור כדור מאורך ולהניח בחלק הצר של כל פרוסת חציל, לגלגל ולשמור במקרר.
הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף סילאן ואת שאר המצרכים. לבשל ולהסמיך את הרוטב. לסדר את הגלילות בצפיפות אחת ליד השניה, שהסגירה כלפי מטה, להנמיך את האש ולבשל כ 25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0