מתחילים בהכנת המילוי: קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן במחבת עמוק.
שלב 2
0 דקות
טוחנים את החומוס במעבד מזון ומשאירים מעט גרגירים טחונים גס. מוסיפים לבצל המטוגן.
שלב 3
0 דקות
מתבלים במלח פלפל שחור, פפריקה מתוקה/חריפה (עניין של טעם) וכמון.
שלב 4
0 דקות
בזמן שהמילוי מצטנן, מכינים את הבצק: בקערת מיקסר לשים את הקמח, אבקת האפיה, המרגרינה, השמן, השמרים, המלח, החלמון והמים, עד שמתקבל בצק אחיד. (אין צורך בהתפחה) יוצאים כ-50 סמבוסקים בינוניים.
שלב 5
0 דקות
יוצרים כדורים, ומניחים במרכז כל כדור מרודד את המילוי. סוגרים ומהדקים היטב את הקצוות.
שלב 6
0 דקות
במחבת עמוק ממלאים שמן , ומטגנים מספר דקות על אש בינונית גבוהה. הופכים רק פעם אחת.
שלב 7
0 דקות
להגיש חם.
שלב 1
מתוך
7
מתחילים בהכנת המילוי: קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן במחבת עמוק.
שלב 2
מתוך
7
טוחנים את החומוס במעבד מזון ומשאירים מעט גרגירים טחונים גס. מוסיפים לבצל המטוגן.
שלב 3
מתוך
7
מתבלים במלח פלפל שחור, פפריקה מתוקה/חריפה (עניין של טעם) וכמון.
שלב 4
מתוך
7
בזמן שהמילוי מצטנן, מכינים את הבצק: בקערת מיקסר לשים את הקמח, אבקת האפיה, המרגרינה, השמן, השמרים, המלח, החלמון והמים, עד שמתקבל בצק אחיד. (אין צורך בהתפחה) יוצאים כ-50 סמבוסקים בינוניים.
שלב 5
מתוך
7
יוצרים כדורים, ומניחים במרכז כל כדור מרודד את המילוי. סוגרים ומהדקים היטב את הקצוות.
שלב 6
מתוך
7
במחבת עמוק ממלאים שמן , ומטגנים מספר דקות על אש בינונית גבוהה. הופכים רק פעם אחת.
שלב 7
מתוך
7
להגיש חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0