מחממים את החלב עם הוניל לסף רתיחה. מוסיפים את הפתיתים. מרתיחים את החלב עם הפתיתים, מכבים את האש, מכסים ובוחשים מידי פעם. מצננים. מסננים אך משאירים מעט מהחלב עם הפתיתים.
שלב 2
0 דקות
משמנים תבנית. במחבת רחבה ממיסים את הסוכר במתינות, מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות תוך כדי ערבוב תמידי. כשהאמולסיה מוכנה שופכים מעט ממנה לתחתית התבנית.
שלב 3
0 דקות
מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את השמנת לקרמל הרותח בזהירות.
שלב 4
0 דקות
טורפים 2 ביצים ומוסיפים לפתיתים. את תערובת הפתיתים שופכים לתבנית ומעליה שופכים את הקרמל.
שלב 5
50 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך 50 דקות עד שהעוגה לחה אך יציבה. מצננים מעט והופכים בזהירות.
שלב 1
מתוך
5
מחממים את החלב עם הוניל לסף רתיחה. מוסיפים את הפתיתים. מרתיחים את החלב עם הפתיתים, מכבים את האש, מכסים ובוחשים מידי פעם. מצננים. מסננים אך משאירים מעט מהחלב עם הפתיתים.
שלב 2
מתוך
5
משמנים תבנית. במחבת רחבה ממיסים את הסוכר במתינות, מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות תוך כדי ערבוב תמידי. כשהאמולסיה מוכנה שופכים מעט ממנה לתחתית התבנית.
שלב 3
מתוך
5
מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את השמנת לקרמל הרותח בזהירות.
שלב 4
מתוך
5
טורפים 2 ביצים ומוסיפים לפתיתים. את תערובת הפתיתים שופכים לתבנית ומעליה שופכים את הקרמל.
שלב 5
מתוך
5
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך 50 דקות עד שהעוגה לחה אך יציבה. מצננים מעט והופכים בזהירות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0