המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערת המערבל את כל החומרים היבשים. מוסיפים את כל החומרים הרטובים ומערבבים. מערבלים במהירות נמוכה 8 דק' ליצירת בצק רך וגמיש. מכסים את הקערה ומניחים במקום חמים להתפחה עד הכפלת הנפח.
מוציאים אוויר מהבצק, מכסים ומניחים בצד 10 דק'. בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את הסוכר חום ואת הקינמון (למילוי).
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים למלבן בגודל 40X50 ס"מ ומורחים על הבצק את החמאה הרכה (למילוי).
מפזרים את תערובת הסוכר-קינמון על מלבן הבצק ומגלגלים מהצד הרחב לגליל מהודק. חותכים ל-12 עד 16 שבלולים.
מניחים את השבלולים ברווחים של 3-4 ס"מ זה מזה בתבנית מלבנית משומנת (בגודל 23X33 ס"מ). מניחים להתפחה להכפלת הגודל (כ-20 דק').
אופים את שבלולי הבצק בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את כל חומרי הציפוי. מורחים את הציפוי על השבלולים החמים לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0