מטגנים את הבצל ועם ההזהבה מוסיפים אליו את שן השום הכתושה. לאחר דקה של טיגון שן השום מוסיפים את שאר הירקות, הגזר והסלרי וממשיכים בטיגון עוד שלוש דקות. מוסיפים את העדשים הכתומות, המים, אבקת מרק העוף והתבלינים.
שלב 3
0 דקות
בוחשים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור שעה על אש נמוכה, (לא נמוכה מדי). יש לבחוש מדי פעם את המרק תוך כדי בישול, שלא יווצרו משקעים בתחתית הסיר.
שלב 4
0 דקות
כאשר העדשים מתפרקות ומתרככות והמרק מסמיך ניתן לכבות את האש. ניתן להוסיף מלח לפי הצורך.
שלב 1
מתוך
4
בוררים היטב את העדשים ושוטפים במים קרים.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את הבצל ועם ההזהבה מוסיפים אליו את שן השום הכתושה. לאחר דקה של טיגון שן השום מוסיפים את שאר הירקות, הגזר והסלרי וממשיכים בטיגון עוד שלוש דקות. מוסיפים את העדשים הכתומות, המים, אבקת מרק העוף והתבלינים.
שלב 3
מתוך
4
בוחשים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור שעה על אש נמוכה, (לא נמוכה מדי). יש לבחוש מדי פעם את המרק תוך כדי בישול, שלא יווצרו משקעים בתחתית הסיר.
שלב 4
מתוך
4
כאשר העדשים מתפרקות ומתרככות והמרק מסמיך ניתן לכבות את האש. ניתן להוסיף מלח לפי הצורך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0