בתחתית סיר גדול מניחים את צרור השמיר ומעליו את צרור הפטרוזיליה. על עשבי התיבול מניחים את נתחי העוף. מכסים במים עד כ-2/3 מגובה הסיר ומביאים לרתיחה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים בצל, גזר, קישואים ותפוחי אדמה (אפשר ירקות נוספים). מכסים את הסיר ומבשלים כשעה עד שעה וחצי. אם אתם מוסיפים קטניות למרק, הוסיפו אותם כחצי שעה לפני סוף הבישול, עד שהן מתרככות. שימו לב שיש קטניות הדורשות השרייה במים מראש.
שלב 3
0 דקות
לקראת סוף הבישול מוסיפים מעט מלח, מערבבים וטועמים. כשהמרק מתקרר מעט, כדאי להוציא את עשבי התיבול ולסחוט אותם היטב לתוך המרק. זה מוסיף המון טעם שעלול ללכת לאיבוד. בשלב זה ניתן לסנן את המרק או לאכול אותו עם העוף, הירקות והקטניות. את המרק הצח ניתן להקפיא.
שלב 1
מתוך
3
בתחתית סיר גדול מניחים את צרור השמיר ומעליו את צרור הפטרוזיליה. על עשבי התיבול מניחים את נתחי העוף. מכסים במים עד כ-2/3 מגובה הסיר ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים בצל, גזר, קישואים ותפוחי אדמה (אפשר ירקות נוספים). מכסים את הסיר ומבשלים כשעה עד שעה וחצי. אם אתם מוסיפים קטניות למרק, הוסיפו אותם כחצי שעה לפני סוף הבישול, עד שהן מתרככות. שימו לב שיש קטניות הדורשות השרייה במים מראש.
שלב 3
מתוך
3
לקראת סוף הבישול מוסיפים מעט מלח, מערבבים וטועמים. כשהמרק מתקרר מעט, כדאי להוציא את עשבי התיבול ולסחוט אותם היטב לתוך המרק. זה מוסיף המון טעם שעלול ללכת לאיבוד. בשלב זה ניתן לסנן את המרק או לאכול אותו עם העוף, הירקות והקטניות. את המרק הצח ניתן להקפיא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0