המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים 2 כוסות פתיתים עם מים (כמו בישול פסטה) עד למצב אל דנטה.
מסננים את הפתיתים ממים ומחזירים לסיר.
יוצקים חלב עד כיסוי הפתיתים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל עד שהפתיתים מתרככים. מוסיפים חמאה ומלח ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מעבירים לכלי הגשה. מעדן מחמם וטעים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0