המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל מצרכי העוגה בקערה לתערובת אחידה.
משטחים בתבנית 26 עגולה משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דקות, עד להזהבה.
מכינים את הג'לי לפי ההוראות ע"ג האריזה.
יוצקים את נוזלי שימורי האננס ע"ג העוגה, מפזרים את חתיכות האננס ויוצקים מעל את הג'לי.
מכסים בזהירות ומקררים לילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0