המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב בקערה קטנה את כל חומרי המילוי.
לבישול למלא סיר עד 1/2 גובה במים.
להוסיף למים רסק עגבניות, שמן ותבלינים ולערבב את הרוטב.
למלא באורז כל פלפל עד 3/4 גובה.
להכניס לסיר את הפלפלים, כך שיהיו צמודים אחד לשני.
בעזרת כף לקחת מהרוטב שבתוך הסיר ולשפוך על האורז שבתוך הפלפל.
להביא לידי רתיחה, לכסות ולבשל על אש קטנה כ-50 דקות. להגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0