מכינים את הבצק: ממיסים שמרים, מים וסוכר ומניחים בצד לעשר דקות, עד לתסיסה.
שלב 2
0 דקות
מעבדים קמח עם תערובת השמרים, ביצה, חלמונים ומרגרינה במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק. מניחים לבצק כ-רבע שעה.
שלב 3
0 דקות
מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה, עד קבלת קצף אחיד ומבריק. מוסיפים קפה ומקציפים קצרות.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 5
0 דקות
מרכיבים את העוגה ואופים: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בגודל התבנית. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה, ומניחים בתחתית שכבת בצק ראשונה. מורחים על הבצק כשליש מהקצף. מכסים בבצק ומורחים קצף, כך שמתקבל סנדוויץ' של 4 שכבות בצק ובתוכו 3 שכבות קצף.
שלב 6
0 דקות
מברישים את שכבת הבצק העליונה בביצה טרופה. אפשר לייצור דוגמה על הבצק על ידי חריצתו במזלג בצורת זיגזג.
שלב 7
0 דקות
אופים כ-30 דקות, עד להזהבה.
שלב 8
0 דקות
מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות.
שלב 1
מתוך
8
מכינים את הבצק: ממיסים שמרים, מים וסוכר ומניחים בצד לעשר דקות, עד לתסיסה.
שלב 2
מתוך
8
מעבדים קמח עם תערובת השמרים, ביצה, חלמונים ומרגרינה במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק. מניחים לבצק כ-רבע שעה.
שלב 3
מתוך
8
מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה, עד קבלת קצף אחיד ומבריק. מוסיפים קפה ומקציפים קצרות.
שלב 4
מתוך
8
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
מרכיבים את העוגה ואופים: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בגודל התבנית. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה, ומניחים בתחתית שכבת בצק ראשונה. מורחים על הבצק כשליש מהקצף. מכסים בבצק ומורחים קצף, כך שמתקבל סנדוויץ' של 4 שכבות בצק ובתוכו 3 שכבות קצף.
שלב 6
מתוך
8
מברישים את שכבת הבצק העליונה בביצה טרופה. אפשר לייצור דוגמה על הבצק על ידי חריצתו במזלג בצורת זיגזג.
שלב 7
מתוך
8
אופים כ-30 דקות, עד להזהבה.
שלב 8
מתוך
8
מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0