המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 160-170 מעלות.
טורפים בקערה את הסוכר והשמן. מוסיפים ביצים בבת אחת, ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
מנפים יחד את האינסטנט פודינג שוקולד, קוקוס יבש והקמח תופח לתוך הבלילה, מוסיפים פתיתי שוקולד, ומערבבים לאיחוד.
ממיסים יחד שוקולד מריר, חלב קוקוס וקפה מגורען, מוסיפים לתערובת, ומערבבים לאיחוד.
מוזגים לתבניות, ואופים כ-40 דקות, עד קבלת קיסם לח בנעיצה. *ניתן להשתמש בשתי תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ או שתי תבניות אינגליש קייק
מצננים מעט. ממיסים את מרכיבי הציפוי ומצפים את העוגה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
עדי ומקום חלב קוקוס הוספתי שמנת צמחית לפרווה ושמנת מתוקה לגרסה החלבית
מתכון מנצח!
במקום חלב קוקוס אפשר חלב רגיל
היי, אפשר. יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 3