המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לחלמון וכף חלב, עד לקבלת בצק חלק ואחיד, אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח, הבצק צריך להיות רך. מניחים למנוחה של 10 דקות, מכוסה במגבת מטבח.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2.5 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ בעזרת כוס, מניחים על נייר אפייה בתבנית, מערבבים את החלמון והחלב ומורחים בעזרת מברשת את הלחמניות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה, 200 מעלות, לאפייה של כ-15 דקות, או עד להשחמה קלה. מוציאים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0