המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מחממים את כל המרכיבים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ סמיך.(ניתן להכין את הסירופ מראש).
טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים. מוסיפים פירורי לחם, סוכר, קינמון וברנדי ומעבדים לתערובת אחידה.
מורחים בחמאה את דפי הפילו וחתוכים לרצועות ברוחב 8 ס"מ ובאורך 30 ס"מ. מניחים בקצה כף ממלית האגוזים ומקפלים למשולש. מורחים את קצה הבצק בחמאה ומהדקים למשולש. מברישים בחמאה ומקפלים שוב למשולש עד שנוצר משולש אחד מרצועה אחת של בצק.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
יוצקים את הסירופ הקר על משולשי הבצק החמים ומניחים לו להיספג לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0