המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק, עד לקבלת תערובת חלקה, ומכסים במגבת לשעתיים תפיחה.
מחלקים את הבצק ל-30 חלקים, מקמחים ויוצרים חישוקים, ומברישים בביצה טרופה.
מעבירים לנייר אפייה על תבנית, ומפזרים על העוגיות את הקצח והמלח.
מכניסים לתנור על 180 מעלות ל-20 דקות, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0