המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה כרוב, אגוזי פקאן, צנוברים ושומשום.
יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב. שומרים את הרוטב בנפרד מהסלט עד ההגשה.
להגשה: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים עד שכולו מצופה. מפזרים אטריות ומגישים מיד.
טיפ: אפשר להכין את הסלט עד יממה מראש ולשמור בקירור (המרקם יהיה יותר רך, אבל עדיין טעים). את הפקאנים, הצנוברים, השומשום והנודלס מפזרים רגע לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0