המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל חומרי הבסיס ביד ואופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות, כ-20 דקות.
כשמוציאים מהתנור חותכים לפירורים, וכשקצת מתקרר מחלקים ל-2, חלק 1 מניחים בתחתית.
מכינים את המילוי: מקציפים שמנת ריץ', סוכר וסוכר וניל לקצף קשה.
מוסיפים את הביצים ושופכים מעל הבסיס.
מניחים את השכבה השניה של הפירורים ומכניסים למקפיא לכ-12 שעות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0