מוסיפים לסיר את הבשר ומשחימים קלות. בוזקים מעליו את הקמח ובוחשים.
שלב 3
0 דקות
בוזקים פנימה את הפפריקה, מוסיפים כוס מים, מכסים ומאדים מספר דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר רסק עגבניות ובוחשים. מוסיפים את יתרת המים בבחישה.
שלב 5
90 דקות
מוסיפים את השום, תפוחי האדמה, גזרים והעגבנייה, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבול ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה כ-90 דקות לפחות (תלוי באיכות הבשר).
שלב 6
1 דקות
מתבלים בטבסקו ומגישים מיד (ניתן גם לתבל ברוטב צ'ילי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
6
מטגנים בסיר את הבצלים בשמן עד לגוון שחום.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לסיר את הבשר ומשחימים קלות. בוזקים מעליו את הקמח ובוחשים.
שלב 3
מתוך
6
בוזקים פנימה את הפפריקה, מוסיפים כוס מים, מכסים ומאדים מספר דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לסיר רסק עגבניות ובוחשים. מוסיפים את יתרת המים בבחישה.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את השום, תפוחי האדמה, גזרים והעגבנייה, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבול ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה כ-90 דקות לפחות (תלוי באיכות הבשר).
שלב 6
מתוך
6
מתבלים בטבסקו ומגישים מיד (ניתן גם לתבל ברוטב צ'ילי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0