פורסים כל חצי חציל לפרוסות אורך בעובי סנטימטר אחד.
שלב 3
0 דקות
מטגנים-צורבים משני הצדדים במחבת לוהטת. הפרוסות צריכות להשחים.
שלב 4
0 דקות
כשכל הפרוסות צרובות, חותכים את הפלפלים לפרוסות אורך (בגודל אצבע) וצורבים במחבת ללא תוספת שמן עד ששולי הפרוסות משחירים.
שלב 5
0 דקות
מרתיחים בסיר את כל חומרי המרינדה. מסננים.
שלב 6
0 דקות
מסדרים בקופסת פלסטיק או בכלי פיירקס שכבות-שכבות של חצילים, פלפלים ופרוסות שום. יוצקים מעל את המרינדה המסוננת, מכסים ושומרים במקרר לפחות לילה אחד לפני שאוכלים (החצילים הכבושים נשמרים במרינדה לפחות שבועיים).
שלב 1
מתוך
6
שוטפים את החצילים, מייבשים וחוצים לרוחב.
שלב 2
מתוך
6
פורסים כל חצי חציל לפרוסות אורך בעובי סנטימטר אחד.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים-צורבים משני הצדדים במחבת לוהטת. הפרוסות צריכות להשחים.
שלב 4
מתוך
6
כשכל הפרוסות צרובות, חותכים את הפלפלים לפרוסות אורך (בגודל אצבע) וצורבים במחבת ללא תוספת שמן עד ששולי הפרוסות משחירים.
שלב 5
מתוך
6
מרתיחים בסיר את כל חומרי המרינדה. מסננים.
שלב 6
מתוך
6
מסדרים בקופסת פלסטיק או בכלי פיירקס שכבות-שכבות של חצילים, פלפלים ופרוסות שום. יוצקים מעל את המרינדה המסוננת, מכסים ושומרים במקרר לפחות לילה אחד לפני שאוכלים (החצילים הכבושים נשמרים במרינדה לפחות שבועיים).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0