בקערת החלמונים מוסיפים את הקמח, המחמאה המומסת ואבקת האפייה, ולשים עד שמתקבל בצק קטיפתי ואחיד.
שלב 4
0 דקות
את 4\3 מהבצק משטחים ע"ג מגש מרובע (פיירקס/אלומיניום), ועוד חלק קטן מהבצק מניחים על נייר כסף ואופים במקביל לעוגה (לפירורים). אופים כ-35 דקות בקירוב עד השחמה קלה, ומצננים.
שלב 5
0 דקות
בקערת החלבונים מקציפים 2 כפות סוכר עד לקבלת מרקם קטיפתי, תוך כדי ההקצפה מוסיפים את אינסטנט הווניל עד שמתקבל מרקם אחיד, לאחר מכן, מוסיפים את השמנת המתוקה, ולבסוף את הגבינה. משטחים על בסיס העוגה אחרי שהתקרר.
שלב 6
0 דקות
את החלק הקטן מהעוגה שנאפה בנפרד מפוררים על הקרם ומכניסים לקירור של 5 שעות. שווה כל רגע של המתנה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מפרידים חלבונים וחלמונים בשתי קערות.
שלב 2
מתוך
6
ממיסים את המחמאה במיקרו.
שלב 3
מתוך
6
בקערת החלמונים מוסיפים את הקמח, המחמאה המומסת ואבקת האפייה, ולשים עד שמתקבל בצק קטיפתי ואחיד.
שלב 4
מתוך
6
את 4\3 מהבצק משטחים ע"ג מגש מרובע (פיירקס/אלומיניום), ועוד חלק קטן מהבצק מניחים על נייר כסף ואופים במקביל לעוגה (לפירורים). אופים כ-35 דקות בקירוב עד השחמה קלה, ומצננים.
שלב 5
מתוך
6
בקערת החלבונים מקציפים 2 כפות סוכר עד לקבלת מרקם קטיפתי, תוך כדי ההקצפה מוסיפים את אינסטנט הווניל עד שמתקבל מרקם אחיד, לאחר מכן, מוסיפים את השמנת המתוקה, ולבסוף את הגבינה. משטחים על בסיס העוגה אחרי שהתקרר.
שלב 6
מתוך
6
את החלק הקטן מהעוגה שנאפה בנפרד מפוררים על הקרם ומכניסים לקירור של 5 שעות. שווה כל רגע של המתנה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0