הניחו את השעועית ואת גרגרי החומוס בסיר גדול, כסו היטב במים ועל אש גדולה הביאו לרתיחה. הנמיכו האש והמשיכו לבשל עד התרככות מלאה של החומוס והשעועית. סננו והניחו להתקרר.
שלב 2
0 דקות
ערבבו את השעועית והחומוס עם המלפפונים, העירית ושמיר. הוסיפו שמן זית בנדיבות ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
כסו והעבירו למקרר להתמזגות טעמים.
שלב 1
מתוך
3
הניחו את השעועית ואת גרגרי החומוס בסיר גדול, כסו היטב במים ועל אש גדולה הביאו לרתיחה. הנמיכו האש והמשיכו לבשל עד התרככות מלאה של החומוס והשעועית. סננו והניחו להתקרר.
שלב 2
מתוך
3
ערבבו את השעועית והחומוס עם המלפפונים, העירית ושמיר. הוסיפו שמן זית בנדיבות ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
3
כסו והעבירו למקרר להתמזגות טעמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0