המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים חמאה, סוכר, וניל ומלח במיקסר ומקציפים היטב 5 דקות.
בינתיים, קולים את האגוזים במחבת ומרסקים לפירורים דקים (אפשר להיפטר לפני הריסוק מהקליפה החומה הדקה, אבל זה לא הכרחי).
מוסיפים את האגוזים הטחונים והקמח לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת בצק אחיד. מגלגלים לכדורים קטנים (יותר קטנים מכדורי פינג-פונג). מניחים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום בינוני 30 דקות.
מגלגלים את העוגיות באבקת סוכר בעודן חמות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0