המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים היטב את הכרשות וקוצצים דק.
במחבת חמה מטגנים על אש קטנה-בינונית כ-20 דקות עד שהכרשה מאבדת את נפחה ומקבלת צבע קרמל.
מניחים את הכרשה המטוגנת בקערה עם בשר הבקר, הביצים, קמח המצה והתבלינים, למעט שמן הזית ולשים עד שהמסה אחידה ויציבה.
מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים ב-3 כפות שמן זית בעזרת הידיים.
בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג ומניחים על גבי נייר האפייה המשומן.
אופים במשך 20 דקות או עד שפני הקציצות הופכות לצבע זהוב כהה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0