מכניסים לקערה את הקמח והחמאה. מועכים את החמאה בעזרת מזלג ותוך כדי מערבבים עם הקמח, עד שנוצרים פירורים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הריוויון וממשיכים לערבב במזלג. כאשר לא ניתן לערבב יותר במזלג, לשים את הבצק ביד ויוצרים ממנו כדור.
שלב 3
0 דקות
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות (דרגת חום 4). מניחים את נייר האפייה על תבנית האפייה.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ומרדדים חלק אחד לעלה דק.
שלב 5
0 דקות
יוצרים 2 צורות על הבצק בעזרת כוס או חותכן, מרימים בזהירות את שאריות הבצק ומעבירים את הצורות לתבנית.
שלב 6
0 דקות
חוזרים על התהליך עד גמר הבצק. מקפידים לשמור על מרחק של 2 אצבעות בין צורה לצורה בתבנית.
שלב 7
5 דקות
מניחים על כל צורה קטשופ (אפשר להמיר גם בכפית של רוטב לפסטה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ובעזרת גב הכפית מורחים על הבצק.
שלב 8
0 דקות
מפזרים על הפיצות את הגבינה ומקשטים בזיתים, תירס, פלפל, או כל תוספת אהובה אחרת.
שלב 9
20 דקות
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את הפיצות כ-20 דקות, עד אשר הגבינה מבעבעת, וצבעה הופך לזהוב.
שלב 1
מתוך
9
מכניסים לקערה את הקמח והחמאה. מועכים את החמאה בעזרת מזלג ותוך כדי מערבבים עם הקמח, עד שנוצרים פירורים.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את הריוויון וממשיכים לערבב במזלג. כאשר לא ניתן לערבב יותר במזלג, לשים את הבצק ביד ויוצרים ממנו כדור.
שלב 3
מתוך
9
בעזרת מבוגר, מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות (דרגת חום 4). מניחים את נייר האפייה על תבנית האפייה.
שלב 4
מתוך
9
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ומרדדים חלק אחד לעלה דק.
שלב 5
מתוך
9
יוצרים 2 צורות על הבצק בעזרת כוס או חותכן, מרימים בזהירות את שאריות הבצק ומעבירים את הצורות לתבנית.
שלב 6
מתוך
9
חוזרים על התהליך עד גמר הבצק. מקפידים לשמור על מרחק של 2 אצבעות בין צורה לצורה בתבנית.
שלב 7
מתוך
9
מניחים על כל צורה קטשופ (אפשר להמיר גם בכפית של רוטב לפסטה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ובעזרת גב הכפית מורחים על הבצק.
שלב 8
מתוך
9
מפזרים על הפיצות את הגבינה ומקשטים בזיתים, תירס, פלפל, או כל תוספת אהובה אחרת.
שלב 9
מתוך
9
בעזרת מבוגר, מכניסים את התבנית לתנור ואופים את הפיצות כ-20 דקות, עד אשר הגבינה מבעבעת, וצבעה הופך לזהוב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
א
אושרית שטרית
07.03.202320:30
אהבתי מאוד ויצא לי מושלם תודה על המתכון . זה מתכון הכי טעים שיצא לי איי פעם מושלםםםםםם
הערות 2