המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את הבגט ומורחים על שני החצאים את גבינת השמנת.
פורסים את כדור המוצרלה לפרוסות דקות למדי.
פורסים את העגבנייה לפרוסות דקות.
מסדרים את המוצרלה על הבגט. מסדרים את פרוסות העגבניה על המוצרלה.
מוסיפים את עלי הבזיליקום, מלח ופלפל.
מטפטפים מעל את שמן הזית ומהדקים את חצאי הבגט.אורזים היטב בניילון נצמד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0