יוצקים אבקת פודינג, גבינה ושמנת לקופסה או צנצנת שיש לה מכסה, סוגרים, ומשקשקים היטב.
שלב 2
0 דקות
מרפדים קערה עגולה ועמוקה (לא גדולה מדי. אפשר להשתמש גם במסננת) בניילון נצמד. יוצקים פנימה את הפודינג ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מכינים את הציפוי. מביאים את השמנת המתוקה אל סף רתיחה בסיר קטן, מסירים מהאש, שוברים פנימה את השוקולד ומוסיפים את תמצית הווניל.
שלב 4
0 דקות
מחכים חמש דקות ואז מערבבים היטב עד שמתקבל קרם שוקולד חלק לגמרי. מעבירים לקערה, מכסים בניילון ושומרים במקרר 4 שעות לפחות (וטוב יותר: 3 במקרר ואחת במקפיא).
שלב 5
0 דקות
מרסקים את הפתי בר לפירורים, ומערבבים היטב עם החמאה המותכת. שמים על הפודינג הקפוא (בהמשך, זו תהיה תחתית העוגה), ומהדקים היטב בכף ושומרים במקפיא.
שלב 6
0 דקות
כשהעוגה קפואה והציפוי סמיך מאוד, הופכים את העוגה על צלחת הגשה, מקלפים את הניילון הנצמד ומצפים את העוגה בזריזות בציפוי הסמיך (הוא נקרש עוד יותר במגע עם העוגה הקפואה).
שלב 7
0 דקות
שומרים במקפיא, ושעה לפני ההגשה מעבירים למקרר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
יוצקים אבקת פודינג, גבינה ושמנת לקופסה או צנצנת שיש לה מכסה, סוגרים, ומשקשקים היטב.
שלב 2
מתוך
7
מרפדים קערה עגולה ועמוקה (לא גדולה מדי. אפשר להשתמש גם במסננת) בניילון נצמד. יוצקים פנימה את הפודינג ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות.
שלב 3
מתוך
7
בינתיים מכינים את הציפוי. מביאים את השמנת המתוקה אל סף רתיחה בסיר קטן, מסירים מהאש, שוברים פנימה את השוקולד ומוסיפים את תמצית הווניל.
שלב 4
מתוך
7
מחכים חמש דקות ואז מערבבים היטב עד שמתקבל קרם שוקולד חלק לגמרי. מעבירים לקערה, מכסים בניילון ושומרים במקרר 4 שעות לפחות (וטוב יותר: 3 במקרר ואחת במקפיא).
שלב 5
מתוך
7
מרסקים את הפתי בר לפירורים, ומערבבים היטב עם החמאה המותכת. שמים על הפודינג הקפוא (בהמשך, זו תהיה תחתית העוגה), ומהדקים היטב בכף ושומרים במקפיא.
שלב 6
מתוך
7
כשהעוגה קפואה והציפוי סמיך מאוד, הופכים את העוגה על צלחת הגשה, מקלפים את הניילון הנצמד ומצפים את העוגה בזריזות בציפוי הסמיך (הוא נקרש עוד יותר במגע עם העוגה הקפואה).
שלב 7
מתוך
7
שומרים במקפיא, ושעה לפני ההגשה מעבירים למקרר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0