המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אינגליש 35 ס"מ או תבנית עגולה 24 ס"מ.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו (לא מוסיפים אחת עד שהקודמת נטמעה בתערובת).
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט האגסים.
חותכים אגס אחד לקוביות קטנות, מוסיפים לתערובת ומערבבים ידנית בעזרת כף. שוטחים את התערובת על גבי התבנית.
את האגס השני פורסים לרצועות ארוכות, מסדרים על גבי העוגה, מפזרים בנדיבות סוכר חום עד לכיסוי מלא. אופים כ-45 דקות לערך עד שהעוגה שחומה וריחנית וקיסם המוחדר פנימה יוצא נקי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0