מחממים את הסיר במשך דקה על להבה בינונית-גדולה. מוסיפים כף מהשמן ואת קוביות הבצל ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם במשך 3-4 דק', עד שהבצל מזהיב מעט.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את רצועות הפלפלים ועוד כף מהשמן, ומטגנים כ-4 דק', עד ששולי רצועות הפלפלים משחימים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את קוביות החצילים וכף השמן שנותרה, ומטגנים, תוך ערבוב עדין של 3-4 דק', עד שקוביות החצילים מאבדות מעט מנפחן, ומשנות את צבען.
שלב 4
15 דקות
מוסיפים את הקישואים, השום, העגבניות, המלח, הפלפל והטימין, ומערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-15 דקות, עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין נגיסים ושומרים על צורתם. מערבבים בעדינות פעמיים במהלך הבישול.
שלב 5
0 דקות
הגשה: אם רוצים, חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות, ומערבבים עם הרטטוי. מגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מחממים את הסיר במשך דקה על להבה בינונית-גדולה. מוסיפים כף מהשמן ואת קוביות הבצל ומטגנים, תוך ערבוב מדי פעם במשך 3-4 דק', עד שהבצל מזהיב מעט.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את רצועות הפלפלים ועוד כף מהשמן, ומטגנים כ-4 דק', עד ששולי רצועות הפלפלים משחימים.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את קוביות החצילים וכף השמן שנותרה, ומטגנים, תוך ערבוב עדין של 3-4 דק', עד שקוביות החצילים מאבדות מעט מנפחן, ומשנות את צבען.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הקישואים, השום, העגבניות, המלח, הפלפל והטימין, ומערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-15 דקות, עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין נגיסים ושומרים על צורתם. מערבבים בעדינות פעמיים במהלך הבישול.
שלב 5
מתוך
5
הגשה: אם רוצים, חותכים את עלי הבזיליקום לרצועות דקות, ומערבבים עם הרטטוי. מגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0